Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: fenerliadnan

Sayfa 1/12 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0.00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    17
    izleme
    5.857

    Cevap: Kamasonic Mini HD 1512

    DARGIN KUZENLER

    https://openload.co/f/NUwQYY6WGlc/Dargin.Kuzenler.2017.HDRip.XviD-.avi.mp4


    MEZARCI

    https://openload.co/f/Wqw9vaiyyJg/Mezarci.2016.WEB-DL.XviD-.avi
  2. Cevaplar
    17
    izleme
    5.857

    Cevap: Kamasonic Mini HD 1512

    CENAZE ISLERI

    https://openload.co/f/cH0QKffXK7E/Cenaze.Isleri.2017.WEB-DL.XviD-.avi.mp4
  3. Cevaplar
    17
    izleme
    5.857

    Cevap: Kamasonic Mini HD 1512

    SANSIMI SEVEYIM

    https://openload.co/f/jmlJhPn6RBg/Sansimi.Seveyim.2017.Sansursuz.720p.WEBRip.x264-AC3-.mkv.mp4
  4. Cevaplar
    17
    izleme
    5.857

    Cevap: Kamasonic Mini HD 1512

    ARIF V 216

    https://cdn41.my.mail.ru/v/64240034.mp4?slave[]=s%3Ahttp%3A%2F%2F127.0.0.1%3A5010%2F64240034-v.mp4&p=f&expire_at=1517320800&touch=1517222625&reg=48&sign=0a669fb2e8a1e3c9b16738fef59f
  5. Cevaplar
    17
    izleme
    5.857

    Cevap: Kamasonic Mini HD 1512

    http://5.196.93.234:1975/get.php?username=Ozbeceriksizler&password=Beceriksizler&type=m3u
  6. Cevaplar
    17
    izleme
    5.857

    Cevap: Kamasonic Mini HD 1512

    Tesekkurler kardesim zaten trt den bakilan dizileri eklemissin ellerine saglik
  7. Cevaplar
    17
    izleme
    5.857

    Cevap: Kamasonic Mini HD 1512

    eskiya ve baska diziler yokmu hocam
  8. Cevaplar
    33
    izleme
    12.489

    Cevap: kamasoniç 1512 ..ıptv de xtream test yazılımı

    arkadaslar bunlar tek kisilik yayinlardir , o kisiler para verip almislar bazilari onlarin kodlarini kirip sagda solda paylasiyor ve o insanlar para verip bakamiyor, ne de sizler bakabilirsiniz, en...
  9. Konu: iptv server

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    1
    izleme
    2.555

    Cevap: iptv server

    sever almak isteyen arkadaslara yardimci olabilirim bana özelden yazabilirsiniz
  10. Cevaplar
    33
    izleme
    12.489

    Cevap: kamasoniç 1512 ..ıptv de xtream test yazılımı

    hocam banada gönderebilirmisiniz

    adnanozkan74@hotmail.com
  11. Konu: Ks hd1512

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    27
    izleme
    11.016

    Cevap: Ks hd1512

    tum mesajlari sildim su anda bos olmasi lazim
  12. Konu: Ks hd1512

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    27
    izleme
    11.016

    Cevap: Ks hd1512

    hocam size pm attim cevaplarsaniz sevinirim
    saygilarimla adnan
  13. Cevap: KAMOSONİC KS-HD1512 4K ULTRA HD var trt4k izleyebili rsiniz bu makine acaba

    bende zaten izleyemeyecegini kastettim arkadasim niye yanlis yönlendireyim cihazin 2167 pixel cözunurlugu olmadigi icin 4K izleyemez
  14. Konu: Ks hd1512

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    27
    izleme
    11.016

    Cevap: Ks hd1512

    forumda hic bi yönetice yokmu ? 2 haftadir bakiyorum hic bi yönetici girmiyor gercekten destek bitmis gibi arkadaslar ,
  15. Konu: Ks hd1512

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    27
    izleme
    11.016

    Cevap: Ks hd1512

    anlasilan cevap gelmeyecek, arkadaslar elinde son guncellmesi olan varsa bana yollayabilirmi ?
  16. Konu: Ks hd1512

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    27
    izleme
    11.016

    Cevap: Ks hd1512

    Artik su yeni guncellemeyi yayinlayin ki bari satin aldigimiz iptvleri yukleyelim daha hazir degil se bile özelden yollayin ki deneyelim
    Saygilarimla Adnan
  17. Konu: Filmler

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    0
    izleme
    2.689

    Filmler

    arkadaslar 3-5 aydir arkadaslarima vs filmler paylasiyorum gunluk 3 film cizgi film ve belgesel bunu forumlarda paylasmiyorum linklerini isteyen arkadaslar varsa özelden yollayabilirim özellikle...
  18. Cevap: KAMOSONİC KS-HD1512 4K ULTRA HD var trt4k izleyebili rsiniz bu makine acaba

    Cihazda 4k cözunurlugu yok yani 2167 pixel izleyemezsin ama kalite 720 pixel olarak izleyebilirsin
  19. Cevaplar
    30
    izleme
    14.953

    Cevap: kamasoniç 1512 mini hd 'ye destek bittimi?

    arkadaslar önemli olan yazilim degilki önemli olan ip bölumunde free kanallarin olamyisi bir cok insan para vermeden canaksiz kanallari izleyebilecegini dusunup aliyor ama ip free bölumunde calisan...
  20. Konu: Kamosonic KS HD 1512

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    16
    izleme
    11.503

    Cevap: Kamosonic KS HD 1512

    merhaba uzun zamandir ip bölumunde guncelleme yapilmiyor kanallar hep kapali guncelleme yapmayi kanallari guncellestirmeyi dusunuyormusunuz yoksa ip bolumu kapanacakmi ?
  21. Cevaplar
    10
    izleme
    10.680

    Cevap: Golden İptv, Altın İPTV

    bu golden iptv nedir ?`biraz aciklarmisiniz ?
  22. Konu: M3u

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    3
    izleme
    3.616

    Cevap: M3u

    neyi destekliyor ki :)
  23. Konu: M3u

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    3
    izleme
    3.616

    M3u

    kamasonic 1512 de ki ayarlan bölumunde cihazin mac adresi var buradan port da kullanilarak direk m3u linkler eklenebilirmi ?
  24. Konu: Iptv

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    2
    izleme
    3.130

    Cevap: Iptv

    bosalttim simdi :)
  25. Konu: Iptv

    en son yazan fenerliadnan
    Cevaplar
    2
    izleme
    3.130

    Iptv

    samsung smart tv , LG smart tv ve kamosonic 1512 uydu alıcı için HD kalite iptv yayın isteyenler lütfen özel mesaj atarak istesinler
    özel spor kanali (malum) , sinema full yasal ulusal yayınlar...
279 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/12 1 2 3 4