Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: Batu

Sayfa 1/2 1 2

Arama: Arama işlemi Toplam 0.00 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: kamosonic 1512 HD

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    1
    izleme
    1.971

    kamosonic 1512 HD

    Ftp güncelleme çalışmıyor bağlantı hatası veriyor xtream ve free bölümünde sorun devam ediyor #yayınlarda kırılmalar oluyor aynı link smart tv iptv uygulamasını da telefon da ve pc vlc player gayet...
  2. Konu: kamasonic 1512

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    13
    izleme
    4.139

    Cevap: kamasonic 1512

    mrb sayın yetkili arkaşlar kamosonic 1512 hd cihaz da suan ki son yazılım da ciddi bir sıkıntı var özellikle iptv bölümün de Xtream de ücretli link izlerken kırılmalar oluyor aynı link smart tv , pc...
  3. Konu: kamasonic 1512

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    13
    izleme
    4.139

    Cevap: kamasonic 1512

    Kamosonic1512HD son yazılımı#v10.02.06#xtream bölümünde sıkıntı var sayın yetkili arkadaşlar bu yazılım da lütfen bir düzenleme yapınız veya yeni yazılım paylasırmısınız xtream bölümü iptv düzelsin...
  4. Konu: kamasonic 1512

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    13
    izleme
    4.139

    Cevap: kamasonic 1512

    Sayın arkadasım yorumda bahsettiğiz yazılım #KS-HD 10507Modelin yazılımı#KS-1512 HD yazılmı (v10.02.06)son yazılımı xtream bölümü sıkıntı halen devam ediyor sayın kamosonic yetkilileri lütfen yazılmı...
  5. Konu: Sunplus STB Remote

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    3
    izleme
    2.045

    Cevap: Sunplus STB Remote

    şifreyideğiştirmiştimunuttumdenedimolmuyorcihazıfabrikaayarınaçevirsemdüzelirmivyeaçevirmedendüzelmedurumuvarmı
  6. Konu: Sunplus STB Remote

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    3
    izleme
    2.045

    Sunplus STB Remote

    Kamosonic 1512 HD Uydu Alıcısına Sistem Bölümü de Uzaktan Bölümü Aktif AÇIK Yaptım Telefonuma Yüklediğim Gün Güzel Calısıyordu Sonrası Gün Telefon Cihaz Eşlenmiyor Yazısı Çıktı Telefonda Google...
  7. Konu: Ks-hd1512 vod kullanan varmi

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    8
    izleme
    3.049

    Cevap: Ks-hd1512 XTREAM BÖLÜMÜ

    teşekkür ederim sayın admin bilgilendirme adına kolaylıklar diliyorum
  8. Konu: Ks-hd1512 vod kullanan varmi

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    8
    izleme
    3.049

    Cevap: Ks-hd1512 XTREAM BÖLÜMÜ

    Sayın Komasonic Yetkili ve Teknik Ekibinde Arkadaşlar a 1512 HD Cihaz da Sadece 1 Bölüm XTREAM Kısmı Aynı Sekmen deki Cihazlar da 2 Adet XTREAM Bölümü Mevzut Bu Bilgiyi Vermem 2 Ayrı üCRETLİ İptv...
  9. Cevap: FOX Networks Group tenberk açılan 3 kanal softcam a eklendi.ks 1512

    €megine saglık ark yeni keyler yokmu acaba
  10. Konu: Xtream ve Tandberg Yazılım

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    6
    izleme
    5.957

    Cevap: Xtream ve Tandberg Yazılım

    teşekkürederiz
  11. Cevaplar
    9
    izleme
    5.407

    Cevap: tandberg keyler çalışıyor.

    ( Mrb Hurzati arkadaşım*Davinci ve Figbox Kannaları Zaten Biss Çözülüyor O Kanallar da Sorun Yok 12460 H 20800 Kanlları Açılmıyor Hangi Sİfre Sistemi İle Çalısıyorsa Tandeberg mi İrdeto 2 Diğer...
  12. Cevaplar
    9
    izleme
    5.407

    Cevap: tandberg keyler çalışıyor.

    Mrb sayfaya yorum yapan arkadaşımız tanberg Keyler malum kanallar açılıyor yazmış !!!!
  13. Cevaplar
    9
    izleme
    5.407

    Cevap: tandberg keyler çalışıyor.

    Hayır Günler Diliyorum(Cihazda*dqcam Yüklü-Ayarlar-Bölümü-AÇIK-ASTRA 4A-da Bulunan-Kanalları Açıyor-FTB-Güncellemede-Bulunan-(V8.08.19-X-tream-yazılımada...
  14. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Cevap: Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    Yazılım Sonunda Gelicek Umuyoruz Kamosonic 1510 HD Kadar Özelliği Yok Diğer Ucuz Cihazlar da Oto Keyler Açıyor Kolaylıklar Diliyorum
  15. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Cevap: Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için kolaylıklar diliyorum
  16. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Cevap: Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    evet keyleri doğruyaziyorum farkli bir cihazda izlenen keyler aktif kamosonic1512 hd açmiyor yaziyoruz
  17. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Cevap: Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    \* Sayın Arkadaşım Cevabınız Adına Teşekkür Ederim Tandberg Bölümü Bir Önceki Yazılımda Evet Mevzut O Bölüme Elle Ekleme Yapıtığım da Örnek : 0000CA - 01 Ekliyoruz Devamın da 16 Hane Keyleri de...
  18. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Cevap: Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    Sayın Arkadaşım Cevabınız Adına Teşekkür Ederim Tandberg Bölümü Bir Önceki Yazılımda Evet Mevzut O Bölüme Elle Ekleme Yapıtığım da Örnek : 0000CA - 01 Ekliyoruz Devamın da 16 Hane Keyleri de...
  19. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Cevap: Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    gece biara şifresiz oldu sonra yine şifre girdi kendiniz elle nasıl girdiniz
    Frekans bölümüne girilmiyor yazılım hatalı SAYIN ARKADAŞIM ELLE GİRDİĞİN DE GÜNCEL KEYLERİ YAZILDIĞIN DA AÇILMIYOR...
  20. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Cevap: Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    Mrb Ailkan Arkadaşım €minmisin Açık Olduğuna Ben de AÇIK Değil Suanda Saat 10:35 İtibari İle Yazılım Gelmedi Sürece €lle €kledim Açılmadı Yetliller Lütfen Artık TANDBERG Yazılımı Kamosonic 1512...
  21. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Cevap: Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    Günceleme Bölümü ne Gir Arkadaşım Görüceksniz Ben Tandberg Yazılımını Kamasonic e Yüklemelerini Tekrarlıyorum €LLE GİRDİĞİMİZ DE KEYLERİ AÇMIYOR Power keyler Gibi OTO yapılsın Diğer Cihazlar SON...
  22. Cevaplar
    35
    izleme
    8.477

    Kamosonic 1512 HD Uydu Cihazına Yazılım Tandberg key

    Mrb Sayın Kamosonic Yetkili Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Günler ve Hayırlı İşler Diliyorum Kamosonic 1512 HD Uydu Alıcısına POWER Keyleri Oto Yaptığı Gibi Tandberg İle Çalısan Kanalların da Oto...
  23. Konu: Tandberg key

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    20
    izleme
    11.235

    Cevap: Tandberg key

    Mrb Arkadaşım Marka Modeli ve İsim Vermem Burda Saygısızlık Olur Diğer Modeller de Suan Örnek ASTRA 4 A da Bulunan Türkçe Belgesel Kanallrın da Durum Türksat da Bulunan Frekans daki Belegesel...
  24. Konu: Tandberg key

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    20
    izleme
    11.235

    Cevap: Tandberg key

    Mrb sayın arkadaşlar Kamosonic 1512 HD cihaz a Tandberg Key Bölümü Mevzut Ama Elle Girdiğimiz de Malesef Kanallar Açmıyor 12460 / 20800 Belgesel Kanalları Diğer Cihazlar da Power Keyler Gibi Oto...
  25. Konu: Iptv

    en son yazan Batu
    Cevaplar
    3
    izleme
    3.371

    Cevap: Iptv

    adult+18 buket gizlenmistir kilit kodu 1502 dir bu kodu yazdıgınızda listede gözükür tekrar yazdıgınızda ise adult liste ekrandan kaybolur
41 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/2 1 2