Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: tarku

Arama: Arama işlemi Toplam 0.00 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: xtream v10.11.15

    en son yazan tarku
    Cevaplar
    8
    izleme
    754

    Cevap: xtream v10.11.15

    arkadaşlar bu cihazın fabrika çıkış tarihi 2013 yılı ilk aylarıdır cihaz 6 yıllık cihaz .lütfen artık cihazdan fazla bir yazılım veya eklenti beklemeyin.
  2. Konu: yeni cihazhakkı nda bilgi

    en son yazan tarku
    Cevaplar
    1
    izleme
    1.336

    Cevap: yeni cihazhakkı nda bilgi

    cihaz piyasaya sürülüp satışları başlamıştır.
  3. Konu: yeni cihazhakkı nda bilgi

    en son yazan tarku
    Cevaplar
    1
    izleme
    1.336

    yeni cihazhakkı nda bilgi

    s.a.ustalarım.cümleten hayırlı işler.kamosonic ustam ks hd 10507 cihaz hakkında cihaz bilgilerini son durumlarını bize yazar mısınız.
  4. Konu: dqcam server hakkında

    en son yazan tarku
    Cevaplar
    1
    izleme
    2.628

    dqcam server hakkında

    selamlar,cümleten herkese hayırlı işler. sayın yetkili ustalarım.dqcam serverimiz yaklaşık 10 gündür problemli sorun yaşıyoruz.bilhassa avrupadan yayınlanan maç yayınlarında devamlı kopmalar...
  5. Cevaplar
    95
    izleme
    77.456

    Cevap: kamosonic 1512 hd uydu cihaz hakkında.

    kamosonic 1512 hd uydu cihazımıza 27 ağustos tarihinde xtdream codes yazılımı verilmiştir.yüklemek isteyen arkadaşlar ftp üstünden yükleyebilir.ayrıyeten 27 ağutos tarihli kanal yükleme yazılımı da...
  6. Cevaplar
    30
    izleme
    14.055

    Cevap: kamasoniç 1512 mini hd 'ye destek bittimi?

    arkadaşım aozaslan kamosonic 1512 ye destek hiçbir zaman bitmeyecek.dediğim gibi xdream codes android yazılımı geldi,birçok arkadaşlarda yüklemesini yaptı.herkes memnun.lütfen artık sizde memnun...
  7. Cevaplar
    30
    izleme
    14.055

    Cevap: kamasoniç 1512 mini hd 'ye destek bittimi?

    çok yakında sürprizi var.lütfen biraz sabırlı olun.
  8. Konu: Ks-hd1512

    en son yazan tarku
    Cevaplar
    18
    izleme
    8.476

    Cevap: Ks-hd1512

    menü+ayarlar+play tuşuna bas kumandadan 1512 ye bas.sistem yüklenir.
  9. Konu: Kamosonic KS HD 1512

    en son yazan tarku
    Cevaplar
    16
    izleme
    10.886

    Cevap: Kamosonic KS HD 1512

    ayarlar bölümüne gir.play tuşuna basıp 1512 yaz.sistem yüklenir.
  10. Konu: Kamasonic 1512

    en son yazan tarku
    Cevaplar
    47
    izleme
    31.530

    Cevap: Kamasonic 1512

    cihazı yeni aldığımda aynı sorun bende vardı.cihaz kendi kendine kapanıp açılıyordu.cihazı aldığım yer ile görüşmemde satıcı bana abi cihaz kendi kendini korumaya alıyor,bir iki gün sonra düzelir...
  11. Cevaplar
    3
    izleme
    6.915

    kamosonic 1512 hd uydu cihazı hakkında

    kamosonic ustam.kamosonic 1512 hd uydu cihazıma son yazılımı cihaz üstünden FTP den yükledim.son bir haftadır ip tv üzerinden MAVİ tuş ile güncelleme yapıyorum.cihazda genellikle 18 + kanalları...
  12. Cevaplar
    95
    izleme
    77.456

    kamosonic 1512 hd uydu cihaz hakkında.

    selamünaleyküm ustalarım.....kamosonic 1512 uydu cihazımın üstündeki yazılım:DK-V1.01 ikinci satırda da şöyle yazıyor.REL V6.08.02 yazıyor.cihaz üstündeki FTP den son yazılımı yüklersem...
12 sonuçtan 1 ile 12 arası