Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: kamosonic

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Yazılım problemi

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    1.237

    Cevap: Yazılım problemi

    Son güncel yazılım xtream kanal kapasite için çıkan yazılımdır, siz xtream kullanmıyor ise niz bir önceki yazılımlar ekten silinmemektedir bunları yükleyip kullanabilirsiniz.Diğer son yazılım ile...
  2. Cevap: kamasonic ksr 1082 yazılım lazım kanallar kendi kendine siliyor

    Yazılımlık bir durum gözükmemektedir. Cihazınızın üzerine arıza notunu yazarak merkez servisimize gönderiniz.
  3. Cevaplar
    1
    izleme
    92

    Cevap: kamasonic 10507 get list failed

    http://www.reisdestek.com/showthread.php/1667-Ks-hd10507-iptv-dijital-uydu-alicisi?p=5890#post5890 buradan güncel yazılımı deneyiniz.
  4. Konu: Yazılım problemi

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    1.237

    Cevap: Yazılım problemi

    Cihazınıza merkez servisimizde yazılım yüklenerek düzeltilmesi gerekmektedir çöktüğü için ,
    76000015898 anlaşma numarası ve aras kargo ile merkez servisimize cihazınızı gönderiniz.
  5. Konu: Yazılım problemi

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    1.237

    Cevap: Yazılım problemi

    http://www.reisdestek.com/showthread.php/464-KS-HD1512-IP-TV-Smartbox-FULLHD
    güncelleme bölümü için bu linkten 12mart2019 v11.03.01 yazılımı yüklemeniz gerekmektedir. giriş bilgileri değiştiği için...
  6. Konu: Kamosonic 10506 kumanda

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    1
    izleme
    135

    Cevap: Kamosonic 10506 kumanda

    Merhaba iyi günler
    Yedek parça için 0212 447 02 02 dahili 115 ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.
  7. Konu: xtream v10.11.15

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    579

    Cevap: xtream v10.11.15

    sayın kullanıcı ks- hd1512 ve yeni modelimiz ks-hd10507 için yazılımlar oldukça eklenmektedir,
    ks-hd1512 içinde ...
  8. Konu: Görüntü var SES Yok

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    1
    izleme
    193

    Cevap: Görüntü var SES Yok

    Merhaba iyi günler,
    Cihazınızı arıza notu ile merkez servisimize gönderiniz.
    aras kargo 76000015898 anlaşma no ile gönderebilirsiniz.
  9. Konu: xtream v10.11.15

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    579

    Cevap: xtream v10.11.15

    Bu konu ile alakalı eğer kapasiteden dolayı ise testleri yapılıp güncel yazılım çıktığında yine buradan yayınlanacaktır
  10. Konu: xtream v10.11.15

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    579

    Cevap: xtream v10.11.15

    güncel ftp bilgileri eklendiği için çıkan yazılımdır, xtream bilgilerinizi eklediğiniz demi paketler gelmiyor.
  11. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    1.781

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    hvec yazılımsal değil donanımsal olduğu için bu istediğiniz yazılım maalesef sunulamayacaktır.
  12. Konu: biss şifre kırma

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    1
    izleme
    377

    Cevap: biss şifre kırma

    Uydu dahili tv lerde bu işlemi yapamazsınız yasal değildir.
  13. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    1.781

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    V10.11.16 yazılım içerisinde ftp güncelleme bilgileri değiştiği için, bilgilerin olduğu yazılımdır , farkı budur , herhangi bir özellik değişikliği yoktur , bu iki yazılımdan hangisi sizin için...
  14. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    1.781

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    V10.11.16 yazılım içerisinde ftp güncelleme bilgileri değiştiği için, bilgilerin olduğu yazılımdır , farkı budur , herhangi bir özellik değişikliği yoktur , bu iki yazılımdan hangisi sizin için...
  15. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    1.781

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    http://www.reisdestek.com/showthread.php/464-KS-HD1512-IP-TV-Smartbox-FULLHD?p=958#post958 buradan ftp bilgilerinin olduğu güncel yazılıma ulaşabilirsiniz.
  16. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    1.781

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    http://www.reisdestek.com/showthread.php/464-KS-HD1512-IP-TV-Smartbox-FULLHD?p=958#post958 buradan ftp bilgilerinin eklendiği güncel yazılıma ulaşıp cihazınıza yükleyebilirsiniz.
  17. Konu: kamosonic 1512

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    5
    izleme
    1.400

    Cevap: kamosonic 1512

    Cihazınızı üzerine arıza notunu yazıp aksesuarları ile birlikte merkez servisimize gönderiniz.
  18. Konu: kamosonic 1512

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    5
    izleme
    1.400

    Cevap: kamosonic 1512

    Kanalar açılmıyor ise şifre veya şifreleme sistemi değişmiş olabilir bu bölümdeki
  19. Cevaplar
    3
    izleme
    451

    Cevap: ks hd-1616 internet bağlantı sorusu

    0212 447 0202 dahili 125 tuşlayıp destek alınız
  20. Cevaplar
    9
    izleme
    2.100

    Cevap: Hd1616 iptv kanal yüklenmiyı r

    merhaba iyi günler, iptv kısmına tvlist dosyası ile kanal yüklemede sorun yoktur, yüklemek istediğiniz tvlist dosyasındaki içeriği kontrol edip yükleyebilirsiniz,
    0212 447 02 02 dahili 125 tuşlayıp...
  21. Konu: kamosonic 1512

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    5
    izleme
    1.400

    Cevap: kamosonic 1512

    Cihazınızın kontrolü için merkez servisimize aksesuarları ile birlikte gönderebilir veya size en yakın servisimize uğrayıp cihazınızın arıza tespitini yaptırabilirsiniz.
  22. Cevaplar
    3
    izleme
    451

    Cevap: ks hd-1616 internet bağlantı sorusu

    Bu modelimizin maalesef LAN desteği bulunmamaktadır
  23. Cevaplar
    0
    izleme
    1.150

    Ks-hd10506 full hd dijital uydu alicisi

    2087


    KS-HD10506

    - Full HD 1080P
    - Fully DVB-S2/MPEG-4/H264 Decoder.
    - 8000 Kanal hafıza kapasitesi (TV+Radyo)
    - 32bit renk OSD destekler
    - USB ile yazılım güncellenebilir
  24. Konu: kamasonic 1512

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    13
    izleme
    2.730

    Cevap: kamasonic 1512

    Kullanıyor olduğunuz model olan ks-hd1512 yazılımı yükleyiniz.
    Farklı model yazılım yüklemek istiyor olabilirsiniz. ks-hd10507 olanı değil
  25. Cevaplar
    0
    izleme
    3.229

    Sabit: Ks-hd10507 iptv dijital uydu alicisi

    20812081


    KS-HD10507

    • Full HD 1080P
    • DVB-S2/MPEG-4/H264 decoder
    • 8000 Kanal hafıza (TV+Radio)
    • 32bit renk
    • USB,OTA,FTP güncelleme
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4