Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: kamosonic

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Kanal listesi

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    1
    izleme
    31.279

    Cevap: Kanal listesi

    Cihazınızın modeli nedir
  2. Cevaplar
    4
    izleme
    746

    Cevap: kamasonic 10507 get list failed

    merhaba sayın kullanıcı, şu an aktif kullanışan kısımlar
    xtream : Bu kısım a xtream server bilgileri satın alıp yükleyebileceğiniz bölümdür.
    free : Kendi kişisel linkleriniz var ise usb bellek...
  3. Cevaplar
    2
    izleme
    302

    Cevap: Ks-hd10507 akıllı kumanda

    https://www.youtube.com/watch?v=Nro57A7dZ4w bu video izleyip tuş aktarmalarınızı yapabilirsiniz.
  4. Konu: Sky De

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    3
    izleme
    345

    Cevap: Sky De

    Free kısmına kanal eklenmemektedir, bu bölüm kendi tvlist dosyanızı yapıp kişisel linklerinizi ekleyebilmeniz için açılan bir özelliktir , yazılımlarda destek sitemizi takip ediniz buraya...
  5. Konu: Sky De

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    3
    izleme
    345

    Cevap: Sky De

    İPTV KISMINDA AKTİF EDİLECEK BÖLÜMLER
    XTREAM server bilgileri alınarak aktif edilir
    FREE kişisel linklerinizi usb bellek aracılığı ile yükleyebileceğiniz bölüdür.
    E-VİSİON IPTV ve E-VİSİON VOD...
  6. Konu: Yazılım problemi

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    1.811

    Cevap: Yazılım problemi

    Son güncel yazılım xtream kanal kapasite için çıkan yazılımdır, siz xtream kullanmıyor ise niz bir önceki yazılımlar ekten silinmemektedir bunları yükleyip kullanabilirsiniz.Diğer son yazılım ile...
  7. Cevap: kamasonic ksr 1082 yazılım lazım kanallar kendi kendine siliyor

    Yazılımlık bir durum gözükmemektedir. Cihazınızın üzerine arıza notunu yazarak merkez servisimize gönderiniz.
  8. Cevaplar
    4
    izleme
    746

    Cevap: kamasonic 10507 get list failed

    http://www.reisdestek.com/showthread.php/1667-Ks-hd10507-iptv-dijital-uydu-alicisi?p=5890#post5890 buradan güncel yazılımı deneyiniz.
  9. Konu: Yazılım problemi

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    1.811

    Cevap: Yazılım problemi

    Cihazınıza merkez servisimizde yazılım yüklenerek düzeltilmesi gerekmektedir çöktüğü için ,
    76000015898 anlaşma numarası ve aras kargo ile merkez servisimize cihazınızı gönderiniz.
  10. Konu: Yazılım problemi

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    1.811

    Cevap: Yazılım problemi

    http://www.reisdestek.com/showthread.php/464-KS-HD1512-IP-TV-Smartbox-FULLHD
    güncelleme bölümü için bu linkten 12mart2019 v11.03.01 yazılımı yüklemeniz gerekmektedir. giriş bilgileri değiştiği için...
  11. Konu: Kamosonic 10506 kumanda

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    1
    izleme
    352

    Cevap: Kamosonic 10506 kumanda

    Merhaba iyi günler
    Yedek parça için 0212 447 02 02 dahili 115 ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.
  12. Konu: xtream v10.11.15

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    977

    Cevap: xtream v10.11.15

    sayın kullanıcı ks- hd1512 ve yeni modelimiz ks-hd10507 için yazılımlar oldukça eklenmektedir,
    ks-hd1512 içinde ...
  13. Konu: Görüntü var SES Yok

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    1
    izleme
    1.014

    Cevap: Görüntü var SES Yok

    Merhaba iyi günler,
    Cihazınızı arıza notu ile merkez servisimize gönderiniz.
    aras kargo 76000015898 anlaşma no ile gönderebilirsiniz.
  14. Konu: xtream v10.11.15

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    977

    Cevap: xtream v10.11.15

    Bu konu ile alakalı eğer kapasiteden dolayı ise testleri yapılıp güncel yazılım çıktığında yine buradan yayınlanacaktır
  15. Konu: xtream v10.11.15

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    8
    izleme
    977

    Cevap: xtream v10.11.15

    güncel ftp bilgileri eklendiği için çıkan yazılımdır, xtream bilgilerinizi eklediğiniz demi paketler gelmiyor.
  16. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    2.909

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    hvec yazılımsal değil donanımsal olduğu için bu istediğiniz yazılım maalesef sunulamayacaktır.
  17. Konu: biss şifre kırma

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    1
    izleme
    777

    Cevap: biss şifre kırma

    Uydu dahili tv lerde bu işlemi yapamazsınız yasal değildir.
  18. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    2.909

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    V10.11.16 yazılım içerisinde ftp güncelleme bilgileri değiştiği için, bilgilerin olduğu yazılımdır , farkı budur , herhangi bir özellik değişikliği yoktur , bu iki yazılımdan hangisi sizin için...
  19. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    2.909

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    V10.11.16 yazılım içerisinde ftp güncelleme bilgileri değiştiği için, bilgilerin olduğu yazılımdır , farkı budur , herhangi bir özellik değişikliği yoktur , bu iki yazılımdan hangisi sizin için...
  20. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    2.909

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    http://www.reisdestek.com/showthread.php/464-KS-HD1512-IP-TV-Smartbox-FULLHD?p=958#post958 buradan ftp bilgilerinin olduğu güncel yazılıma ulaşabilirsiniz.
  21. Konu: ks 1512 güncelleme

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    9
    izleme
    2.909

    Cevap: ks 1512 güncelleme

    http://www.reisdestek.com/showthread.php/464-KS-HD1512-IP-TV-Smartbox-FULLHD?p=958#post958 buradan ftp bilgilerinin eklendiği güncel yazılıma ulaşıp cihazınıza yükleyebilirsiniz.
  22. Konu: kamosonic 1512

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    5
    izleme
    1.757

    Cevap: kamosonic 1512

    Cihazınızı üzerine arıza notunu yazıp aksesuarları ile birlikte merkez servisimize gönderiniz.
  23. Konu: kamosonic 1512

    en son yazan kamosonic
    Cevaplar
    5
    izleme
    1.757

    Cevap: kamosonic 1512

    Kanalar açılmıyor ise şifre veya şifreleme sistemi değişmiş olabilir bu bölümdeki
  24. Cevaplar
    3
    izleme
    631

    Cevap: ks hd-1616 internet bağlantı sorusu

    0212 447 0202 dahili 125 tuşlayıp destek alınız
  25. Cevaplar
    9
    izleme
    2.803

    Cevap: Hd1616 iptv kanal yüklenmiyı r

    merhaba iyi günler, iptv kısmına tvlist dosyası ile kanal yüklemede sorun yoktur, yüklemek istediğiniz tvlist dosyasındaki içeriği kontrol edip yükleyebilirsiniz,
    0212 447 02 02 dahili 125 tuşlayıp...
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4