Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: CENGİZ USTA

Sayfa 1/3 1 2 3

Arama: Arama işlemi Toplam 0.00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap: Harward hr-624 sifirlama şifresi (açiliş logosu eklemek için)

    mrb
    cihaz şifresi 3368 ama cihazı sıfırlamak için , resetlemeniz veya komple elektriğini kesmeniz cihazı sıfırlamak için yeterlidir
    cihazın sorunları için 02124470202 merkez servis ile iletişime...
  2. Cevaplar
    1
    izleme
    361

    Cevap: NF-711.MR OS Hakkında !

    mrb

    NF711.MR modeli ,android 7 üstü işletim sistemine sahip telefonlar için mirrorlink özelliğini destekleyecek yazılımı henüz yok fakat çalışmalarımız sürmekte
    uygun yazılım olduğunda paylaşım...
  3. Cevaplar
    1
    izleme
    284

    Cevap: Kamosonic bt704 şifresi

    mrb
    cihazın şifresi 6161
    cihazdaki sorun için 0212 447 02 02 merkez servis ile iletişime geçebilirsiniz
  4. Cevap: Newfron NF-N7900s Hakkında Teknik Destek Almak İstiyorum.

    Mrb

    ANKARA da servislerimiz mevcut
    Yeniçağ elek/yenimahalle tel:0542 696 13 83
    Metin elek/Sincan tel:0555 819 43 43
    Multimedya dünyası/Altındağ tel:0543 471 56 29

    bu servislerimizden...
  5. Cevaplar
    1
    izleme
    209

    Cevap: harward hr bt 705 mirrorlink bağlantısı

    mrb
    cihazın mirrorlink özelliği belli bir versiona sahip telefonları desteklemektedir .Şuan kullanılan yeni nesil telefonlar sürekli güncelleme aldığı için cihaz desteklememektedir.
  6. Cevaplar
    6
    izleme
    560

    Cevap: Nf-u1a indash sifirlanma

    mrb
    0212 447 02 02 dahili 115 benimle iletişime geçebilirmisiniz
  7. Cevaplar
    1
    izleme
    482

    Cevap: BT 704 indah teyp hakkında

    mrb
    direksiyondan kumandaedebilmek için cihazın direksiyon kumanda uc çıkışlarının aracınızla eşleştirilmesi gerekiyor bunun için işin ehli bir montajcıya başvurunuz
    navigasyon için cihaz...
  8. Cevaplar
    1
    izleme
    205

    Cevap: Hr 700 MR indeşh teyp

    mrb
    bu cihazlar için uygun olan navigasyon yazılımlar ı lisanslı olması gerekiyor ve bu yazılımlar ı biz göndermiyo ruz eğer isterseniz sizin temin etmeniz gerekiyor ücret dahili
    İNFOTECH...
  9. Konu: Harvard hr 700 mr

    en son yazan CENGİZ USTA
    Cevaplar
    1
    izleme
    216

    Cevap: Harvard hr 700 mr

    mrb
    bu cihazlar için uygun olan navigasyon yazılımları lisanslı olması gerekiyor ve bu yazılımları biz göndermiyoruz eğer isterseniz sizin temin etmeniz gerekiyor ücret dahili
    İNFOTECH (4440015)...
  10. Cevaplar
    2
    izleme
    391

    Cevap: Nf-an715 yazilim güncelleme !

    mrb
    cihazın android 5 harici yazılımı ve güncellemesi mevcut değildir
  11. Cevaplar
    1
    izleme
    334

    Cevap: Punto Evo Multimedia Android Teyp

    mrb
    belirtiğiniz cihaz bize ait değil aşağıda beşlirtiğim iletişim bilgilerini kullanarak firmaya ulaşabilirsiniz iyi günler
    ...
  12. Konu: Newfron nf-n702

    en son yazan CENGİZ USTA
    Cevaplar
    1
    izleme
    294

    Cevap: Newfron nf-n702

    mrb
    eğer kullandığınız navigasyon yazılımı lisanslı ise "Naviextras" sitesinden güncelleme yapabilirsiniz

    navigasyon yazılımı lisanslı değil ise lisanslı navigasyon yazılımı edinmeniz gerekmekte...
  13. Cevap: Kamosonic KS-DX3608 Dvd kumanda işlemiyor tuş takımı çalışmıyor cihaz kilitlen

    mrb
    bu konu ile ilgili merkez servisimizden 0212 447 02 02 den dahili 119 ile iltişime geçebilirsiniz
    iyi günler
  14. Cevaplar
    5
    izleme
    4.680

    Cevap: newfron nf n711 ürününde video sorunu

    mrb
    navigasyon u kullanabilmek için lisanslı navigasyon yazılımı edinmeniz gerekmektedir
    internetten "dontpanic "olarak araştırabilirsiniz
    İNFOTECH navigasyon yazılım firması ile görüşebilirsiniz...
  15. Cevaplar
    1
    izleme
    284

    Cevap: Ks HD 2505 göz lazım acil

    mrb

    bunun için 0212 447 02 02 dahili 125 iletişime geçiniz
  16. Cevaplar
    1
    izleme
    280

    Cevap: n628.mr kullanım kılavuzu

    mrb
    cihazın üst kapağında bağlantı şeması mevcut hangi renk kablonun niçin kullanıldığı yazılmıştır
    bunun haricinde tecrübeniz yoksa montaj ve bağlantı için size yakın servise başvurunuz
    iyi...
  17. Cevaplar
    6
    izleme
    560

    Cevap: Nf-u1a indash sifirlanma

    mrb
    cihazınızın bağlantılarını kontrol ettirin kontak ucu ve hafıza ucu doğru şekilde bağlanmışmı bundan emin olun
    bunun haricinde size yakın bir servise başvurarak yardım alabilirsiniz
    merkez...
  18. Cevaplar
    1
    izleme
    286

    Cevap: n628.mr navigasyon uygulaması

    mrb
    cihazınız için lisanslı navigasyon yazılımı satın almanız gerekmektedir ondan sonra kurulumunu yapıp kullanabilirsiniz
    dontpanic yazılım edinebilirsiniz
  19. Konu: nevforn

    en son yazan CENGİZ USTA
    Cevaplar
    1
    izleme
    419

    Cevap: nevforn

    mrb

    merkez teknikservis ile iletişime geçip destek alabilirsiniz
    0212 447 02 02

    iyi günler
  20. Konu: Newfron nf n7900

    en son yazan CENGİZ USTA
    Cevaplar
    1
    izleme
    1.164

    Cevap: Newfron nf n7900

    mrb
    cihazlarınıza gelişi güzel yazılım yüklemeyiniz bunun yerine markanın servislerinden destek alınız
    yazılımlar servislerde bulunmaktadır bu gibi durumlar yaşanmaması için paylaşılmamaktadır...
  21. Cevaplar
    1
    izleme
    801

    Cevap: newfron n702 acil yardım!

    mrb
    bulunduğunuz yerdeki en yakın servisimize başvurup yardım isteyiniz
    merkez servis iletişim 0212 447 02 02
  22. Konu: Nf-n6201

    en son yazan CENGİZ USTA
    Cevaplar
    1
    izleme
    1.002

    Cevap: Nf-n6201

    mrb
    cihazın sorunu ile ilgili merkez servisten teknikdestek alınız
    0212 447 02 02
  23. Konu: Nf 711 mr

    en son yazan CENGİZ USTA
    Cevaplar
    1
    izleme
    998

    Cevap: Nf 711 mr

    mrb
    navigasyon hafıza kartında navigasyon yazılımı var ise cihaz ayarlarına girip navi yazan yere gelin ve orada "EXE" yazan dosyayı bulup onaylayın ayarlardan çıkış yapın ana menüdeki navigasyona...
  24. Cevaplar
    2
    izleme
    979

    Cevap: NF-N702 Ekran parlaklığı

    mrb
    araç farlarını açtığınızda cihaz aydınlatması zayıflıyor ise cihazınıza verilen elektrik ile far elektriği ortak bağlanmıştır
    bu bağlantıyı değiştriniz veya akünüz zayıf(sorunlu olabilir...
  25. Konu: Nf-w4a

    en son yazan CENGİZ USTA
    Cevaplar
    1
    izleme
    1.961

    Cevap: Nf-w4a

    mrb
    konu ile ilgili 0212 447 02 02 dahili 116 veya 138 den bilgi alabilirsiniz
69 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/3 1 2 3