Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: aydın33

Arama: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: kamasonic hd1616

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    5
    izleme
    2.758

    Cevap: kamasonic hd1616

    yazılımı üstüne sağ tıklayarak ismini rom olarak değiştiriniz
  2. Konu: kamasonic hd1616

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    5
    izleme
    2.758

    Cevap: kamasonic hd1616

    bölgenizdeki bir servise başvurunuz
  3. Konu: 1081 usb güncelleme

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    3
    izleme
    2.255

    Cevap: Kamosonic sr107-sr109-r1081-r1082 modellerim izde usb'den yazilim güncelleme

    çalışıyor sıkıntı yok linkde anlatımda
  4. Cevaplar
    1
    izleme
    4.260

    Cevap: TV SR-220 MİNİ SCART UYDU alıcıyı ALGILAMIYO R..

    size yakın bir tamirciye götürüp kontrol ettiriniz
  5. Konu: yazılım hata

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    5
    izleme
    4.954

    Cevap: yazılım hata

    cihaz çökmüş

    Ks-hd1506 yazilim çökmesi

    önemli : kamosonic ks-hd1506 uydu cihazinizd a yazilim çökmesi durumunda aşağidaki yazilimi indirip rar li dosyadan çikartiniz ve flash belleğiniz e...
  6. Cevaplar
    0
    izleme
    4.478

    Cevap: KS-HD1606 Full HD Digital Uydu Alıcısı

    cihazın bis key girişi master kodu kumanda resmi eklenirse memnun olurum
  7. Konu: cd çaların kafası

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    2
    izleme
    9.525

    Cevap: cd çaların kafası

    bölgenizde size yakın bir servis arkadaşımıza gi,derseniz size yardımcı olur fiatını verir size ona göre bir yol izlersiniz
  8. Konu: Hd3605 sorun

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    20
    izleme
    8.841

    Cevap: Hd3605 sorun

    uydunun ismi önemli değil 1c olsun 11746 27500-h firekansını gir şebeke açık arama yaptır tüm kanallar inecektir cihaza
    yada burdan kanal listesini yükleye bilirisin cihaza ...
  9. Cevaplar
    2
    izleme
    5.416

    Cevap: KS-HD1506 kendini sıfırlıyor !

    tkgs yi kapatınız ayarlarınız değişmez
  10. Konu: Murat3867

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    4
    izleme
    3.680

    Cevap: Murat3867

    sana yakın bir servis arkadaşımıza cihazı götürüp ayarlatabilirsiniz
  11. Konu: download frum ts

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    2
    izleme
    2.206

    Cevap: download frum ts

    cihazın yazılımı çökmüş yeniden yazılım yüklenmesi lazım en yakın servisimize başvurunuz
  12. Konu: ks hd 2505 kanal ekleme

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    21
    izleme
    19.338

    Cevap: ks hd 2505 kanal ekleme

    destekliyormu ki
  13. Cevaplar
    8
    izleme
    21.902

    http://www.reisdestek.com/showthread.php?t=16...

    http://www.reisdestek.com/showthread.php?t=16 burda var biraz araştırınız
  14. Konu: cd çalar destek

    en son yazan aydın33
    Cevaplar
    6
    izleme
    9.369

    ustam size en yakın servise başvurunuz gerekeni...

    ustam size en yakın servise başvurunuz gerekeni yapacaktır
14 sonuçtan 1 ile 14 arası